MENIU

Komentarai (4) #išsaugokgalvą

Kitokie pasikalbėjimai su Justinu Jankevičiumi

Kai prieš savaitę sekmadienio vakare susitikome pasikalbėti su Justu Jankevičiumi ir jo komanda, turėjau 54919 sekėjų. Šiandien, balandžio 16 dieną 9.30 val. kai rašau šituos žodžius turiu jau 2239 daugiau. Taigi, tų, kuriems įdomu, ką rašau ir kuo dalinuosi skaičius jau viršija 57 tūkstančius. Dėkui visiems.

Dėkui net tiems, kurie, kaip Almantas Deltuvas kentėjo mane net dvi valandas. Keistoka, kad nepasinaudota pulteliu ir atsijungimo funkcija, bet gal, jei sugebėjau priversti išklausyti, ne taip ir kvailai kalbėjau?

Juokai juokais, bet buvo linksma, žiūrovai buvo stulbinantys – reagavo tada, kai reaguoti reikėjo, ir tylėjo tada, kai norėjosi tylos. Justas man buvo net per geras, o visos tos kalbos apie baisųjį Jankevičių, kaip bemaž visada būna, buvo tiesiog mitas.

4 komentarai įraše "Kitokie pasikalbėjimai su Justinu Jankevičiumi"

  1. Mauras parašė:

    populiarumo paieškos per šou po Volfas Engelman reklama gal ir pateisinamos, nors tie sekėjai nesudaro ir 3% statistinių rinkėjų. Tačiau čia norėtųsi ne tik žiūrėti publiką linksminančias gyvenimo būdo laidas, o kartais pamatyti kokią kad ir beviltiškos bet svarbios “profesionalų” mokesčių-pensijų “reformos” analizę. Jei žinoma ekonomistai-politikai Seime dar nenuėjo žurnalistų, kuriančių žurnalistiką, kurios Lietuvoje nėra, pėdomis ir netapo “su mumis bus bent linksma” Valinsko ideologiniais pasekėjais.

    • Aušra Maldeikienė parašė:

      Niekur neinu ieškoti kokio nors populiarumo. Tiesiog mano smegenys kitaip sudėliotos, ir man nuo to populiarumo tik galva skauda.
      Aš neatsisakau niekam padėti užsidirbti pinigų, jeigu tai man nėra sudėtinga ir jeigu tie žmonės nekalba totalių nesąmonių.
      Jokių priekaištų Justui Jankevičiui ir Kitokiems pasikalbėjimams neturiu, kas ir kodėl juos remia, ne mano reikalas, aš tiesiog padėjau žmonės dirbti..

      • Kvazimodas parašė:

        Valstybeje kurios BVP pagrinde sudarytas vien tik is eksplotacijos, o ne kurimo. Ausrine mato kazkur uzdirbamus piniginius procesus 🙂 O zmonija dar nezino Ausryte kas tai smegenys ir kaip jos sudarytos. Zino tik tai, kad kiekvienas save mato iliuzijoje. Tarsi per virtualius akinius. Ir nemanau kad jus Ausryte apie savo smegenis zinote daugiau, nei apie jas zino mokslai, kurie tik bando jas nagrineti. Tik si ta prisiliesti..

  2. Kvazimodas parašė:

    Jei kam neaisku ka Kvazimodas laiko eksplotacijos procesus galiu juos isvardinti:

    Es lesu projektu ekplotacija kuri nieko doro nesukure. Kas idomu jei lyginti ES lesas pirmaujam ES, o pragyvenimo lygiu velkames uodegoje, tai vienareiksmiska tk eiksplotacija.

    Gamtiniu istekliu ekplotacija. Medienos, zverienos eksportas. Privaciu zonu bumas “spigliuotomis tvoromis”. Gamtos tarsa..

    Zmogiskuju istekliu eksplotacija. Kai zmogiskieji istekliai nevystomi o tik eksplotuojami.

    Socialinio genocido eksplotacija…. Deja tai taip pat eksplotacija. Kai mineti virsuje procesai sukuria dirbtine atranka pagal kuria isigali socialine degradacija. Virsu pradeda imti ESTROGENIZACIJA., AUSRINES TERMINAS SOCIALINIAI KAILINIAI… Ir iki 2020 metu sis procesas baigia pasiekti savo kulminacijos virsune. Tai ir savotiska eksplotacija, nes tai kure supuvusio sociumo, socialiniu virsuneliu turta.

    Na ir paslaugu sfera kuri auksciau minetus procesus aptarnavo. IR KVAZIMODAS NIEKAIP NESUPRANTA KUR SIUOSE PROCESUOSE UZDIRBAMI PINIGAI IR KAME JUOSE AUSRINES SMEGENYS :).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *